Kerja kantor manajemen persediaan

Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen-1500 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Manajemen persediaan / Manajemen produk Ngurutake kantor umum
Jam kerja / dina seminggu Sistem shift
Mupangate lan mupangate Biaya transportasi kebayar mbayar
Nomer manajemen rekrutmen 001080

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *