Kerja kantor manajemen persediaan

Lokasi kerjaWard Shinagawa, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen-1500 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisManajemen persediaan / Manajemen produk Ngurutake kantor umum
Jam kerja / dina semingguSistem shift
Mupangate lan mupangateBiaya transportasi kebayar mbayar
Nomer manajemen rekrutmen001080

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *