Rekrutmen karyawan biasa kanggo perusahaan pesenan mobil bagean mobil

Lokasi kerja Edogawa Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000 nganti 300,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Mobil bagean surat kiriman, kerja kantor, bisnis pengiriman
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001032

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *