Operator Mesin Pabrik / Operator Mesin Nglereni

Lokasi kerja Adachi-ku, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000 nganti 300.000
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Nglereni kertas, vinyl klorida lan polipropilena
Processing frekuensi tinggi vinyl klorida
Jam kerja / dina kerja minggu Iki bakal dadi karya wektu sing diowahi saben taun
Mupangat lan mupangat Ngunggahake upah kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen 001003

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *