Operator Mesin Pabrik / Operator Mesin Nglereni

Lokasi kerjaAdachi-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200,000 nganti 300.000
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisNglereni kertas, vinyl klorida lan polipropilena
Processing frekuensi tinggi vinyl klorida
Jam kerja / dina kerja mingguIki bakal dadi karya wektu sing diowahi saben taun
Mupangat lan mupangatNgunggahake upah kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001003

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *