Tenaga listrik (Adachi Ward) pamula OK / dhukungan kanggo akuisisi kualifikasi

Lokasi kerjaAdachi-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 230,000-550,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisRekrutmen karyawan full time kanthi tentrem atine! Cawisake kerja miturut pengalaman
Gawe serep akuisisi kualifikasi kayata juruelektrik!
Wong-wong saka macem-macem industri sing kepincut babagan manufaktur uga bisa uga!
Penghasilan sing dhuwur bisa digayuh kanthi ningkatake tunjangan lan nambah katrampilan.
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangatNgunggahake upah kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001004

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *