Staff pangopènan sing mriksa lan ndhukung peralatan gelut geni

Lokasi kerjaAdachi-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200,000 nganti 300,000 yen
Tingtat panggunaan Jepang100%
Konten bisnisPengawasan peralatan geni kayata weker geni
Jam kerja, denane mingguRong dina saben minggu (Dina Sabtu, Miggu,lan preinan)
Mupangat lan mupangatMunggah gaji kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun、
Nomer manajemen rekrutmen001005

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *