Manajemen situs konstruksi kondhisi udara

Lokasi kerja
Adachi-ku, Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 400.000 nganti 650,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis

Situs konstruksi utamane kanggo fasilitas bisnis kayata bangunan kantor, 
fasilitas komersial, fasilitas umum kayata nursery,
Amarga saben-saben gumantung saka peralatan situs lan udhara, bisa nggunakake teknologi lan kemampuan tanggapan.
Akeh klien utama kayata kontraktor umum lan subkontraktor wis nampa pesenan sing stabil.
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Mbayar mundhak, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap,
panentu biaya transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi,
macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen 001007

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *