Lokasi kerja
Adachi-ku, Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 250.000 nganti 420,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Minangka staf dhukungan komputer pribadi,
sampeyan bakal ngunjungi omah pelanggan lan nindakake sambungan internet,
sambungan nirkabel, setelan printer, dll.
Jam / dina kerja
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat
Munggah gaji kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap,
pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor,
sistem akuisisi kualifikasi,
macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen
001008

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *