Lokasi kerjaAdachi-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 260,000-420,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisKita nggolek karyawan bukaan anyar kanggo toko ngilangi rambut dhewe. Amarga mbusak rambut dhewe, kita ora ngilangi rambut menyang customer. Saliyane nyopot rambut dhewe, kita rencana layanan pemutihan waos lan layanan rai foto. Ora ana pengalaman esthetician sing dibutuhake. Tugas utama yaiku manajemen leladen, resepsi, panjelasan, kertas, lan tugas sing beda-beda.
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatMunggah gaji kapan wae, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001009

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *