Lokasi kerjaPendhapa Arakawa, Tokyo
GajiGaji saben wulan 240,000
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisStaf kerja kantor ing wadhah
Bisnis sing ana hubungane karo pengiriman lan tekan ing kontaner
Jam kerja / Dina minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
MupangatMbayar mundhak, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, panentu biaya transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, etungan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001012

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *