Pakaryan dhukungan kantor  

Lokasi kerjaPendhapa Arakawa, Tokyo
GajiGaji saben wulan 260,000 ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisKita bakal ninggalake macem-macem kerja kantor menyang sampeyan.
Manajemen jadwal, nggawe materi, susunan materi, lsp.
Jam kerja / Dina minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
MupangatMbayar mundhak, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, panentu biaya transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001013

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *