Staff dhukungan ing rumah sakit

Lokasi kerja
Pendhapa Arakawa, Tokyo
Gaji Upah saben wulan 1300 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Asisten perawat ing klinik gigi Perawat 
cuci staf / ngresiki staf / dll.
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat
Pembayaran ing peraturan transportasi,
komuter mobil / motor OK
Nomer manajemen rekrutmen 001014

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *