Staff resep / resepsi omah

Lokasi kerja Pendhapa Arakawa,Tokyo
GAji Upah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang 60%
Konten bisnis Wangsulan email telusuran lan dhukungan telpon, Mangga ngancani properti kasebut lan ujar pamindhahan kasebut.Pameran luwik saka 5000 omah omah sing dibangun ing Tokyo Opening.Digunakake dening kabeh wong ing saindenging jagad Aku bakal!
Jam/Dina kerja 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat Pembayaran ing peraturan transportasi, komuter mobil / motor OK
Nomer manajemen rekrutmen 001015

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *