Lokasi kerjaPendhapa Arakawa,Tokyo
GAjiUpah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang60%
Konten bisnisWangsulan email telusuran lan dhukungan telpon, Mangga ngancani properti kasebut lan ujar pamindhahan kasebut.Pameran luwik saka 5000 omah omah sing dibangun ing Tokyo Opening.Digunakake dening kabeh wong ing saindenging jagad Aku bakal!
Jam/Dina kerja2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
NgrawatPembayaran ing peraturan transportasi, komuter mobil / motor OK
Nomer manajemen rekrutmen001015

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *