Pemasangan / pangopènan Lif

Kantor pusat Itabashi Ward, Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 240,000 ~
Tingkat nggunakake Jepang:
100%
Nội dung kinh doanh Pamasangan lan pangopènan elevator Panasonic
Iki perusahaan sing kita nggarap.
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preian umum)
Kesejahteraan
Tambah gaji, bonus kaping pindho saben taun, ngrampungake asuransi sosial, mbayar miturut peraturan lalu lintas, komuter kanthi mobil / motor, OK, sistem peningkatan kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem keuntungan pensiun
Nomer rekrutmen nomer 001016

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *