Staff planning departemen manajemen

Lokasi kerja Itabashi Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000-300,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Wiwitane, pakaryan prasaja kayata data skor inputting lan nanggapi telpon
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat Ngunggahake upah kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen 001017

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *