Staff planning departemen manajemen

Lokasi kerjaItabashi Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200,000-300,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisWiwitane, pakaryan prasaja kayata data skor inputting lan nanggapi telpon
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangatNgunggahake upah kapan wae, bonus kaping pindho taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001017

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *