Lokasi kerjaItabashi Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200.000
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan instalasi kayata sungkup ing apartemen anyar
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
ngrawat /MupangatMunggah gaji kapan wae, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen001020

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *