Pekerja instalasi baja baja

Lokasi kerja Itabashi Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200.000
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan instalasi kayata sungkup ing apartemen anyar
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
ngrawat /Mupangat Munggah gaji kapan wae, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, komuter mobil / Pit motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem tunjangan, sistem tunjangan pensiun
Nomer manajemen rekrutmen 001020

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *