Kōatsu gasu jūten sutaffu kyūjin Staff ngisi gas dhuwur-tekanan

Lokasi kerja Itabashi Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000-300,000
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pengontrol bahan bakar gas kanthi tekanan tinggi
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001021

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *