Lokasi kerjaItabashi Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 230,000-430,000
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan sipil kanggo konstruksi dalan
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatNalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001022

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *