Lokasi kerja Itabashi Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 310,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pruning wit lan reresik wit
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
ngrawat / Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001022

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *