Lowongan kerja pangopènan wit jalanan

Lokasi kerjaItabashi Ward, Tokyo
GajiUpah saben dinane 10.000 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPruning wit lan reresik wit
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatNalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001023

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *