Lowongan kerja pangopènan wit jalanan

Lokasi kerja Itabashi Ward, Tokyo
Gaji Upah saben dinane 10.000 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pruning wit lan reresik wit
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001023

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *