Staff pangiriman ing bale pangiriman

Lokasi kerja Itabashi-ku,Tokyo
Gaji
Upah saben jam 1200 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Staff pangiriman ing bale pangiriman
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Bayar munggah kapan wae, asuransi sosial lengkap,
pambayaran angger transportasi,
komuter mobil / Pit motor OK, W OK, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001024

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *