Pakaryan kantor ing sekolah

Lokasi kerja
Edogawa-ku, Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 280,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Dhukungan manajemen sekolah
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat
Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap,
pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor,
sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen
001026

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *