Pakaryan pelatih pribadi

Lokasi kerja Edogawa Ward, Tokyo
gaji Gaji saben wulan 200,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pelatih ing gedung olahraga fitness
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat・Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001027

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *