Lokasi kerjaEdogawa Ward, Tokyo
gajiGaji saben wulan 200,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPelatih ing gedung olahraga fitness
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat・MupangatNalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001027

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *