Penjualan mobil sing digunakake

Lokasi kerja Edogawa Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan kantor kayata nyiapake dokumen ing kantor
Terusake menyang tujuan kiriman, cuci mobil, lsp.
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001028

 

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *