Sales sales kanggo toko khusus kendaraan komersial

Lokasi kerja Edogawa Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan ¥ 230,000- ¥ 400,000
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Dodolan kendhongan komersial lan dodolan perbaikan
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Mundhakaken gaji munggah, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, tindak kanthi mobil / motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen 001029

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *