Sales sales kanggo toko khusus kendaraan komersial

Lokasi kerjaEdogawa Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan ¥ 230,000- ¥ 400,000
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisDodolan kendhongan komersial lan dodolan perbaikan
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatMundhakaken gaji munggah, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, tindak kanthi mobil / motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen001029

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *