Staff pangiriman ing bale pangiriman

Lokasi kerja Edogawa-ku,Tokyo
Gaji
Upah jam 1100 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis
Staff kirim ing toko khusus sing disiapake
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Mupangat Bayar munggah kapan wae, asuransi sosial lengkap, pambayaran angger transportasi, komuter mobil / Pit motor OK, W OK, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001030

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *