Staff pangiriman ing bale pangiriman

Lokasi kerjaEdogawa-ku,Tokyo
Gaji
Upah jam 1100 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnis
Staff kirim ing toko khusus sing disiapake
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
MupangatBayar munggah kapan wae, asuransi sosial lengkap, pambayaran angger transportasi, komuter mobil / Pit motor OK, W OK, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001030

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *