Rekrutmen kantor sambutan kerja sambilan ing fasilitas umum

Lokasi kerja
Ota-ku,Tokyo
Gaji Upah jam 1100 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis Pakaryan kantor kerja ing fasilitas umum
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap,
mbayar peraturan transportasi, ora apa-apa mupangat
Nomer manajemen rekrutmen 001034

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *