Rekrut staf staf ing fasilitas pendhidhikan fisik

Lokasi kerja Ota Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 180.000 yen-320,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan kantor kerja ing fasilitas pendhidhikan fisik
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Keamanan sosial, asuransi sosial, pambayaran ing peraturan transportasi, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen 001035

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *