Rekrut staf staf ing fasilitas pendhidhikan fisik

Lokasi kerjaOta Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 180.000 yen-320,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan kantor kerja ing fasilitas pendhidhikan fisik
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatKeamanan sosial, asuransi sosial, pambayaran ing peraturan transportasi, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen001035

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *