Recruitment kerja part-time kanggo cathetan medis elektronik

Lokasi kerjaOta-ku, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Jam kerja / Dina kerja mingguRong dina saben minggu
MupangatTambah gaji, asuransi sosial, pembayaran ing peraturan transportasi, janjian karyawan full time, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen001036

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *