Recruitment kerja part-time kanggo cathetan medis elektronik

Lokasi kerja Ota-ku, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Jam kerja / Dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat Tambah gaji, asuransi sosial, pembayaran ing peraturan transportasi, janjian karyawan full time, macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen 001036

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *