Mobil bagean dodolan kerja part-time

Lokasi kerja
Ota-ku,Tokyo
Gaji
Upah saben jam 1300 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis
Layanan pelanggan lan dodolan ing toko bagean mobil
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Ngunggahake gaji munggah, asuransi sosial lengkap,
pambayaran peraturan transportasi, janjian karyawan full time,
macem-macem mupangat
Nomer manajemen rekrutmen 001037

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *