Recruitment kerja sing gegandhengan karo medis

Lokasi Lokasi Ota Ward, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen ~
Rating Panganggone Jepang: 100%
Konten Bisnis Pakaryan kantor, nggawe sertifikat medis, nindakake pesenan
Jam kerja / Dina Minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Perawatan / Kesejahteraan Ngunggahake gaji munggah, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, nyewa karyawan full time, lan nampa macem-macem mupangat
Nomer Manajemen Rekrutmen 001038

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *