Recruitment kerja sing gegandhengan karo medis

Lokasi LokasiOta Ward, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen ~
Rating Panganggone Jepang:100%
Konten BisnisPakaryan kantor, nggawe sertifikat medis, nindakake pesenan
Jam kerja / Dina Minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
Perawatan / KesejahteraanNgunggahake gaji munggah, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, nyewa karyawan full time, lan nampa macem-macem mupangat
Nomer Manajemen Rekrutmen001038

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *