Rekrutmen staf kantor panampa ing perusahaan taksi

Lokasi kerja Ota-ku,Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 230,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Urusan Umum Accounting Entri data / Entri PC
Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat
Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, pambayaran peraturan transportasi, nganggo mobil utawa motor, sistem akuisisi kualifikasi, macem-macem keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen
001039

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *