Pakaryan parkir kerja part-time

Lokasi kerjaOta Ward, Tokyo
GajiUpah saben wulan 1150 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisLayanan resepsi ing parkir hotel
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
kesejahteraanNalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, OK saka 1 minggu, maneka warna keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001041

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *