Pakaryan parkir kerja part-time

Lokasi kerja Ota Ward, Tokyo
Gaji Upah saben wulan 1150 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Layanan resepsi ing parkir hotel
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina saben minggu (Minggu lan preinan)
kesejahteraan Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, OK saka 1 minggu, maneka warna keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001041

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *