Recruitment staf klerical ing perusahaan medis

Lokasi kerja
Katushika-ku,Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 200,000 nganti 310,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis Pakaryan kantor, resepsi, kerja accounting ing perusahaan medis
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Tambah gaji sapisan, taun bonus kaping pindho, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu omah, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen 001045

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *