Tugas kerja part-time ing perusahaan medis

Lokasi kerja Katsushika Ward, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Tugas kerja part-time ing perusahaan medis
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Nalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, OK saka 1 minggu, maneka warna keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001046

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *