Tugas kerja part-time ing perusahaan medis

Lokasi kerjaKatsushika Ward, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen ~
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisTugas kerja part-time ing perusahaan medis
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / MupangatNalika sampeyan ngunggahake gaji, asuransi sosial lengkap, mbayar peraturan transportasi, OK saka 1 minggu, maneka warna keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001046

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *