Tugas kerja part-time ing perusahaan medis

Lokasi kerja Katsushika Ward, Tokyo
Gaji Wage saben wulan 1100 yen-1500 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Tugas kerja part-time ing perusahaan medis
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Ngrawat / Mupangat Pay nambah kapan wae, asuransi sosial lengkap, pambayaran angger transportasi, OK saka 1 minggu, maneka warna keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001047

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *