Rekrutmen staf administrasi perusahaan medis

Lokasi KerjaKatsushika Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200,000-280,000 yen
Rating Panganggone Jepang:100%
Konten BisnisPakaryan administratif, resepsi, kerja accounting ing perusahaan medis
Jam kerja / Dina Minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
KesejahteraanTambah gaji sapisan, taun bonus kaping pindho, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu omah, biaya transportasi kebak
Nomer Manajemen Rekrutmen001047

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *