Rekrutmen staf administrasi perusahaan medis

Lokasi Kerja Katsushika Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200,000-280,000 yen
Rating Panganggone Jepang: 100%
Konten Bisnis Pakaryan administratif, resepsi, kerja accounting ing perusahaan medis
Jam kerja / Dina Minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Kesejahteraan Tambah gaji sapisan, taun bonus kaping pindho, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu omah, biaya transportasi kebak
Nomer Manajemen Rekrutmen 001047

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *