Pakaryan part-time telpon liwat ing toko khusus

Lokasi kerja Kita-ku,Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis
Respon ponsel bisnis kanggo omah pribadi
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Biaya transportasi mbayar, tunjangan rawuh, sandhangan gratis,
gaya rambut, kebebasan warna rambut, pucuk, nusuk OK
Nomer manajemen rekrutmen
001055

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *