Recruitment staf klerical ing orthopedics

Lokasi kerjaKita Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 220.000-250,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan resepsi ing orthopedics
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangatUpah gaji sapisan setaun, bonus kaping pindho setaun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu omah, mbayar biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001054

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *