Recruitment staf klerical ing orthopedics

Lokasi kerja Kita Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 220.000-250,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan resepsi ing orthopedics
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat Upah gaji sapisan setaun, bonus kaping pindho setaun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu omah, mbayar biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001054

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *