Akuntansi perusahaan, rekrutmen personel urusan umum

Lokasi kerjaKita Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 250,000-350,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisAkuntansi perusahaan, entri data
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangatTambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen001056

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *