Akuntansi perusahaan, rekrutmen personel urusan umum

Lokasi kerja Kita Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 250,000-350,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Akuntansi perusahaan, entri data
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat lan mupangat Tambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen 001056

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *