Rekrutmen resepsi ing rumah sakit kewan

Lokasi kerja

Gaji

Kita-ku, Tokyo

Gaji saben wulan 190,000 yen

Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan kantor kerja ing rumah sakit kewan
Jam kerja / Dina kerja minggu2 dina saben minggu
MupangatTambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen001057

 

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *