Rekrutmen resepsi ing rumah sakit kewan

Lokasi kerja

Gaji

Kita-ku, Tokyo

Gaji saben wulan 190,000 yen

Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan kantor kerja ing rumah sakit kewan
Jam kerja / Dina kerja minggu 2 dina saben minggu
Mupangat Tambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen 001057

 

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *