Pakaryan kantor karo produk pet impor

Lokasi kerja Kita-ku,Tokyo
Gaji Gaji saben wulan ¥ 220.000- ¥ 300,000
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Data entri karya ing dhukungan PC lan telpon
Jam kerja / dina kerja minggu
2 dina seminggu (Minggu lan preinan)
Mupangat
Tambah gaji sapisan, taun bonus kaping pindho, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak
Nomer manajemen rekrutmen
001059

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *