Recruitment karyawan full-time kanggo insinyur konstruksi listrik lan komunikasi

Lokasi kerjaKoto Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 220.000-370,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan listrik lan telekomunikasi
Jam kerja / dina kerja mingguSistem Shift
Mupangat lan mupangatSistem pembayaran, bonus, biaya transportasi mbayar
Nomer manajemen rekrutmen001061

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *