Recruitment karyawan full-time kanggo insinyur konstruksi listrik lan komunikasi

Lokasi kerja Koto Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 220.000-370,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan listrik lan telekomunikasi
Jam kerja / dina kerja minggu Sistem Shift
Mupangat lan mupangat Sistem pembayaran, bonus, biaya transportasi mbayar
Nomer manajemen rekrutmen 001061

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *