Karyawan permanen pangopènan mesin parkir

Lokasi kerja
Koto-ku,Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 250.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis
Pangopènan mesin parkir (ganti bagéan, botol minyak, lsp)
Jam kerja / dina kerja minggu
Sistem Shift
Mupangat
Gaji sapisan setaun, bonus kaping pindho saben taun gumantung karo prestasi,
asuransi sosial lengkap, mobil lan motor bermotor
Nomer manajemen rekrutmen
001063

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *