Rekrutmen karyawan pabrik ing perusahaan pabrik bonito

Lokasi kerja
Koto-ku,Tokyo
Gaji
Gaji saben wulan 190,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pabrik, pangolahan lan ngisi flakes bonito
Jam kerja / dina kerja minggu
Sistem Shift
Mupangat
Biaya transportasi, tunjangan omah, sangu lengkap, dll.
Nomer manajemen rekrutmen
001064

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *