Nggolek kerja sambilan ing pabrik roti

Lokasi kerja Koto-ku,Tokyo
Gaji
Wage saben wulan 1100 yen
Tingkat panggunaan Jepang:
100%
Konten bisnis Bantuan pitulung roti (ngebot, ngemas, lan sapiturute, isi)
Jam kerja / dina kerja minggu
Sistem Shift
Mupangat
Biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001066

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *