Rekrutmen karyawan part-part kanggo karya kemasan ing pabrik pabrik panganan

Lokasi kerja Koto-ku, Tokyo
Gaji Upah jam 1030 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Paket panganan lan pak kemasan
Jam kerja / Dina kerja minggu Sistem Shift
Mupangat W kerja OK, biaya transportasi mbayar
Nomer manajemen rekrutmen 001070

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *