Pangembangan produk kecantikan ing perusahaan utama

Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 200.000-500.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Perkembangan sistem peralatan FA peralatan kesehatan
Jam kerja / dina seminggu 2 dina seminggu
Mupangate lan mupangate Partisipasi ing asosiasi kesehatan, partisipasi ing macem-macem asuransi sosial, cuti mbayar taunan, pamriksa kesehatan rutin, panggunaan fasilitas rekreasi
Nomer manajemen rekrutmen 001072

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *