Pangembangan produk kecantikan ing perusahaan utama

Lokasi kerjaWard Shinagawa, Tokyo
GajiGaji saben wulan 200.000-500.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPerkembangan sistem peralatan FA peralatan kesehatan
Jam kerja / dina seminggu2 dina seminggu
Mupangate lan mupangatePartisipasi ing asosiasi kesehatan, partisipasi ing macem-macem asuransi sosial, cuti mbayar taunan, pamriksa kesehatan rutin, panggunaan fasilitas rekreasi
Nomer manajemen rekrutmen001072

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *