Rekrutmen kerja paruh kerja paruh waktu ing perusahaan

Lokasi kerjaWard Shinagawa, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisDhukungan pengunjung, input data, dhukungan priksaan
Jam kerja / dina semingguSistem shift
Mupangate lan mupangateBiaya transportasi kebayar mbayar
Nomer manajemen rekrutmen001075

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *