Rekrutmen kerja paruh kerja paruh waktu ing perusahaan

Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Dhukungan pengunjung, input data, dhukungan priksaan
Jam kerja / dina seminggu Sistem shift
Mupangate lan mupangate Biaya transportasi kebayar mbayar
Nomer manajemen rekrutmen 001075

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *