Rekrutmen karyawan kontrak pusat panggilan

Lokasi kerjaShinjuku-ku, Tokyo
GajiUpah saben dinane 1130 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan kantor lan file ing pusat panggilan
Jam kerja / dina kerja mingguSistem Shift
Mupangat lan mupangatMbayar lengkap biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001082

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *