Rekrutmen karyawan kontrak pusat panggilan

Lokasi kerja Shinjuku-ku, Tokyo
Gaji Upah saben dinane 1130 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan kantor lan file ing pusat panggilan
Jam kerja / dina kerja minggu Sistem Shift
Mupangat lan mupangat Mbayar lengkap biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001082

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *