Pemerolehan lowongan kerja part-time clerical marketing

Lokasi kerja Shinjuku-ku, Tokyo
Gaji Upah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Isi bisnis Hubungan Masyarakat / Iklan / Promosi Penjualan / Dhukungan Pemasaran Umum Umum
Jam kerja / Dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Kesejahteraan Biaya transportasi kebak mbayar
Nomer manajemen rekrutmen 001084

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *