Pemerolehan lowongan kerja part-time clerical marketing

Lokasi kerjaShinjuku-ku, Tokyo
GajiUpah saben jam 1200 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Isi bisnisHubungan Masyarakat / Iklan / Promosi Penjualan / Dhukungan Pemasaran Umum Umum
Jam kerja / Dina kerja mingguRong dina saben minggu
KesejahteraanBiaya transportasi kebak mbayar
Nomer manajemen rekrutmen001084

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *